Disco Train Back To The 70’s 80’s 90’s

April 15 @ 9:00 pm - April 16 @ 3:00 am
Loading Events

Stel jezelf eens voor…

Het is zaterdagavond, het is al laat op de avond en jeĀ  staat midden op de dansvloer. Je voelt je goed, je had zin om de stad in te gaan en de boel even de boel te laten. Je armen, benen en heupen bewegen ritmisch mee op de muziek. Tussen de bekende en de nieuwe gezichten door zie je dat je beste vriendin zich een weg baant door de mensenmassa met in beide handen een koud drankje. Aan je linkerkant zie je de DJ op het podium staan. Ook hij staat te springen op de muziek en speelt de ene na de andere hit. Alle onvergetelijke parels uit de jaren 70, 80 en 90 komen voorbij. Je kent ze stuk voor stuk en zingt bij ieder lied uit volle borst mee. Madonna, The Spice Girls, Rubix Cube, Miami Vice… Het lijkt wel alsof je terug in de tijd bent gereisd en je waant jezelf in een andere wereld. Een wereld waarin disco een vast onderdeel was van het weekend en waar ‘op stap gaan’ betekende dat je de hele nacht zorgeloos kon dansen totdat je voeten je niet meer konden dragen.

Stel jezelf nu eens voor dat deze tijdreis echt bestaat? Een tijdreis waarvoor je niet eens in een tijdmachine hoeft te stappen. Het enige wat je hoeft te doen: een kaartje scoren voor Disco Train op zaterdag 15 april en deze trip down memory lane wordt werkelijkheid!

Deel dit bericht, nodig je beste vrienden uit en haal je kaarten via www.huizemaas.nl/venue of via www.disco-train.nl/kaarten-kopen en gun jezelf en je beste vrienden een avond waar jullie nog lang over zullen napraten.

Details

Start:
April 15 @ 9:00 pm
End:
April 16 @ 3:00 am
Event Category:
Website:
https://disco-train.nl

Organizer

Disco Train
View Organizer Website

Venue

Huize Maas
Vismarkt 52
Groningen, Groningen 9711 KV Netherlands
+ Google Map