Do You Remember?

October 14 @ 10:00 pm - October 15 @ 3:00 am
Loading Events

Het evenement waar je nooit van gedacht had dat die zou komen maar als je er eenmaal geweest bent, nooit meer zonder wil. Zie het als een muzikale tijdmachine die je terugbrengt naar al het goede van vroeger, waar gezellig samenzijn het belangrijkste ingrediënt van de avond was.

Wij nemen jou Zaterdag 11 Maart graag mee terug naar het verleden, waar een overheerlijke samensmelting van muziekstromen als Motown, Funk, Soul en Classic R&B je jeugdige jaren doen laten herleven.

DO YOU REMEMBER? is een evenement waar iedereen welkom is, want herinneringen creeër je samen. Herken je dat heerlijke gevoel als je terugrijdt van een geslaagd familiefeest of met elkaar op de dansvloer staat op een bruiloft? De klassiekers die je draait op een verjaardag of meezingmomenten bij een spelletjesavond met vrienden? Die magie mag je van ons verwachten, want dat gevoel, daar willen wij samen met jou naartoe.

De volgende vraag is dus niet alleen gericht aan jou, maar aan iedereen die je lief is! Denk aan je ouders, ooms en tantes, neven en nichten, broers en zussen, vrienden en kennissen: DO YOU REMEMBER?

Tickets: https://www.doyouremember050.nl/

Details

Start:
October 14 @ 10:00 pm
End:
October 15 @ 3:00 am
Event Category:
Website:
https://www.doyouremember050.nl

Organizer

Do You Remember?
View Organizer Website

Venue

MAAS
Vismarkt 52
Groningen, Groningen 9711KV Netherlands
+ Google Map
View Venue Website