Events

De Friends Quiz

24/04/2022

Oh. My. God! Een gloednieuwe Friends Quiz! How you doin’? Bij ons goed, want het is weer tijd voor een reünie met onze favoriete vrienden uit New York. Weet jij alles over Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey en Ross? Van het Rachel-kapsel tot de Bromance tussen Joey en Chandler. Begin de dag met een heerlijke koffie in Central Perk en eindig de avond aan tafel bij Monica. Dus zoek je eigen vrienden op en doe mee! p.s. No naked guy allowed.

Terug naar Toen Kingsnight Special

26/04/2022

Prins Pils heeft zijn verjaardag natuurlijk ook alweer een poosje niet kunnen vieren dus dat moet nu allemaal ingehaald worden! Koningsdag en nacht keer drie! Je wee Hoet laat het is: TNT komt terug naar Groningen om jullie hierbij te helpen. Samen met de voetjes van de vloer, schouder aan schouder meezingen met de lekkerste hits van toen! Vamos a la playa en een beetje Hazes, gewoon omdat het Koningsdag is!

De Star Wars Quiz

08/05/2022

De filmreeks die zovelen ontroerde met de verhalen over hoop, opoffering en moed verpakt in geweldige sci-fi actie. Het ene deel nog spectaculairder dan de ander is de fanbase rond de wereld maar blijven groeien. In 8 ronden met vragen, foto’s en een hoop fragmenten wordt je kennis getest over de rassen, wapens of technologieën en de vele verhaallijnen die het universum rijk is. Dus weet jij wie de Death Star heeft opgeblazen? Van welke planeet Chewbacca komt?  Stel dan nu je eigen team van Rebellen samen en kom meedoen! May the force be with you!

Disco Train

21/05/2022

Ga je met ons mee naar de tijd van Madonna, The Spice Girls, Rubix Cube, Miami Vice en weekenden onbezorgd op stap in de bekendste disco van Groningen? Er wordt gedanst en gelachen, ontmoet en gedronken met oude en nieuwe vrienden. Kan jij ook zo’n zorgeloze en sfeervolle avond met gelijkgestemden gebruiken? Kom dan ook naar Back To The 70′ 80′ en 90′ in Huize Maas!

Lovumba

28/05/2022

Lovumba is back! Lovumba staat voor Love for Rumba, een mix van de beste Latin, Dancehall, Urban en Eclectic sounds en dat is precies wat je kan verwachten op een Lovumba avond in Huize Maas. Zie jij jezelf al dansen met een heerlijke cocktail op de meest swingende Salsa, Reggaeton, Merengue, Bachata en andere zwoele Caribbean tunes? Wacht dan niet te lang, trommel je favoriete dans maatjes op en haal je kaarten!

De Harry Potter Quiz

29/05/2022

Weet jij welke draak de kluis in de bank bewaakt, hoeveel slangen op de deur van de geheime kamer staan en wat de bijzondere kracht van de Demiguise is? Kom dat testen in acht rondes vol vragen, foto’s en fragmenten over magische karakters en uitgesponnen verhaallijnen uit Harry Potter. Stuur je uilen eropuit om een zwerkbalteam van maximaal 5 tovenaars samen te stellen en doe mee. Imperio, verzetten tegen de duistere krachten van deze quiz is zinloos.

De Marvel quiz

19/06/2022

Weet jij welke kleur de broek van de Hulk heeft, hoeveel Iron Man’s dochtertje van haar vader houdt en wat de naam is van de primordiale interdimensionale entiteit die dreigde de aarde op te nemen in zijn donkere dimensie? Trommel dan als een ware Nick Fury je eigen team op om de strijd aan te gaan tijdens de Marvel quiz!