10 Jaar Soulvibration

10 jaar geleden werd Soulvibration opgericht met een simpel maar nobel doel: keep the soul alive. De band groeide het afgelopen decennia uit tot een veelzijdige groep. Samen toveren ze ieder feest om in een echte soul party.

Om deze bijzondere mijlpaal te vieren pakken we groot uit: op 26 mei vieren we 10 JAAR SOULVIBRATION met een hele fijne lineup:

🌟 Woodgrain | Een krachtige bluesrockband die zijn wortels stevig in Groningen heeft gepland. De vijfkoppige band deelt een onuitputtelijke liefde voor de blues, samen creëren ze een unieke sound

🌟 Soulvibration | Het krachtige ensemble dat overal waar ze optreden het publiek in zijn ban weet te krijgen. Met een dynamische line-up van maar liefst 12 leden, waaronder 4 zangeressen, een 4-koppige blazerssectie en een 4-koppige ritmesectie, inclusief een soulvolle pianist, brengt de band een meeslepende ervaring op het podium. Ze brengen de soulmuziek uit de jaren 60 tot nu tot leven!

🌟 Henri Sopacua & Friends | De laatste act van de avond zal het feest afsluiten met een heerlijke mix van pop, funk en soul.

zondag 26 mei 2024
Starttijd: 16:00
Eindtijd: 20:00
Locatie:
Huize Maas / Vismarkt 52, Groningen