MAAS LIVE | JAM SESSION

Tijdens onze nieuwe jamsessies bieden we Groningse muzikanten en amateurs een podium waar zij samen kunnen jammen. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde muzikant bent of net begint met spelen, de sessies zijn toegankelijk voor elk niveau.

Om te voorkomen dat je compleet in het diepe wordt gegooid staat er een complete backline voor je paraat. Op die manier kun je op allerlei manieren meedoen aan de jam sessie. Of je nu bas, drums, gitaar, toetsen speelt of liever zingt, bij ons is er een plek voor jou. Bij ons ben je welkom om het podium te beklimmen en om lekker te spelen!

Alle instrumenten zijn aanwezig, dus je hoeft alleen maar (een klein beetje) moed en je vrienden mee te nemen! De backline staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het spelen van je favoriete nummers en om je te helpen je vaardigheden te verbeteren.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze jamsessie in Huize Maas en grijp deze kans op meer podiumervaring met beide handen aan!

P.S. De entree is gratis dus neem vooral je vrienden en andere muziekliefhebbers mee die vrolijk worden van een avondje live muziek!

donderdag 13 juni 2024
Starttijd: 21:00
Locatie:
Huize Maas / Vismarkt 52, Groningen