Do You Remember?

WE’RE BACK AND WE’RE BETTER!

Yes! Het moment waar iedereen op heeft gewacht. Na een geweldige eerste editie waar dansen, genieten en samenzijn centraal stond is het tijd voor de volgende Do You Remember?

Do You Remember? is de muzikale tijdmachine die je terugbrengt naar al het goede van vroeger, waar gezellig samenzijn het belangrijkste ingrediënt van de avond is.

Wij nemen jou zaterdag 14 maart weer mee terug naar het verleden, waar een overheerlijke samensmelting van muziekstromen als Motown, Funk, Soul en Classic R&B je jeugdige jaren doen laten herleven.

Do You Remember? is een evenement waar iedereen welkom is, want herinneringen creëer je samen. Herken je dat heerlijke gevoel als je terugrijdt van een geslaagd familiefeest of met elkaar op de dansvloer staat op een bruiloft? De klassiekers die je draait op een verjaardag of de meezingmomenten bij een spelletjesavond met vrienden? Die magie mag je van ons verwachten, want dat gevoel, daar willen wij samen met jou naartoe.

De volgende vraag is dus niet alleen gericht aan jou, maar aan iedereen die je lief is! Denk aan je ouders, ooms en tantes, neven en nichten, broers en zussen, vrienden en kennissen: Do You Remember?

Volg ons en mis niets ❤️:
⚫️ Facebook: https://www.facebook.com/events/504235213553507/
⚫️ Instagram: http://Instagram.com/doyouremember050

Algemene informatie:
🏠 Locatie: Huize Maas, Vismarkt 52, Groningen
⏰ Tijd: start 22.00 – einde 03.00
💶 Tickets OP=OP!
🎫 Early Bird ticket: €10,-
🎟 Regular ticket: €12,50